Olemme avoinna ti-to 11-23, pe 11-24, la 12-24
Maanantaina tilauksesta.

Iltamenu | Dinner menu

 

Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi.
 Our dishes may contain ingredients and components which are not mentioned in the menu, please inform us about any possible dietary restrictions.

 

ANTIPASTI

Ricotta bruschetta & tomaattia  €10

Bruschetta with Ricotta cheese & tomato

 

Juustoja ja leikkeleitä G €10

Cheese and cold cuts

 

Grillattua tiikerirapua & Nduja-majoneesia  L,G €12

Grilled tiger prawns & Nduja mayo

 

PRIMI PIATTI

Parsarisotto L,G €12/€18

Asparagus risotto

 

Riistaragua & pappardelle pastaa L €10/€15

Quarry meat ragu with pappardelle pasta

 

Panzanella salaatti L €10/€15

Panzanella salad

 

SECONDI PIATTI

Melanzane alla parmigiana L €22

Melanzane alla parmigiana

 

Karitsan potkaa, polentaa & ruusukaalia L,G €25

Lamb shank, polenta & brussel sprouts

 

Tonnikalaa & kikhernesalaattia M, G €25

Tuna fish & chickpea salad

 

DOLCI

Haudutettua päärynää, karamellia, sahramia & vaniljaa VL,G 10€

Pear with caramel, saffron & vanilla

 

Lakritsapannacotta & sitruunaa L,G 10€

Liquorice panna cotta with lemon

 

Sgroppino €7

 

KUUDEN RUOKALAJIN MAISTELUMENU PÄIVÄN RAAKA-AINEISTA €59.50 VIINIPAKETTI €39.50

(Myydään vain koko pöytäseurueelle. Arkisin vain ennakkotilauksena vuorokautta aikaisemmin. )

Huomioittehan että maistelumenun nauttimiseen on varattava vähintään 2,5 tuntia aikaa, joten menutilaukset viimeistään kolme tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

TRY OUR SIX COURSE TASTING MENU 59.50/PERSON – WINES 39.50/PERSON

  • Ajankohtaista

    Vappumenu 1.5.2019

    Vappumenu 1.5.2019   Alkupalapöytä: Perunasalaattia Katkarapusalaattia Caprese Couscoussalaattia,…

    Aukioloaikoihin muutoksia.

    Olemme maanantait kiinni huhtikuun ajan.    

    Pääsiäinen 2019

    Pääsiäisen aukiolot: Pitkäperjantai 19.4. 16- Lankalauantai 12-24 Ravintola…