Olemme avoinna ma 11-21, ti-to 11-23, pe 11-24, la 12-24

La Tordera Wine Makers Dinner

 

WINE MAKERS DINNER 24.9.

Prosecoistaan tunnettu italialainen La Tordera -viinitalo pakkaa kuohuvat mukaansa ja saapuu vieraaksemme syyskuun lopulla. Keittömme on suunnittellut näiden huippuproseccojen ympärille syksyyn sopivan menun. Itse viinintekijä on paikalla kertomassa lisää viineistä tiistaina 24.9. yhdessä kattauksessa klo 19. Varaa pöytäsi ajoissa (ohjeet alla). Menu viineineen on kuitenkin tarjolla koko loppuviikon 24.-28.9.

Pöytävaraukset tiistain viinintekijä illalliselle: Viinitalon edustaja Laura Quatraccioni paikalla klo 19! info@piemonte.fi tai 03 225 5505 tai www.piemonte.fi (mainitse varauksen yhteydessä viinintekijä-illallinen)

 

La Tordera Prosecco menu

24.-28.9.2019

 

Alkumalja

Jelmas Spumante Extra Dry

 ***

Kantarelli ravioli

Serrai Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene

 ***       

Haudutettua kuhaa, grillattua kaalia & mätiä

Saomi Prosecco DOC Treviso

***

Valkosuklaakiekko & tuoreita marjoja

Gabry Rose Spumante Brut

 

69,50 € (sisältää menun viineineen)

 

La Tordera

La Tordera on 1918 perustettu, edelleen perheomisteinen tila, joka suhtautuu intohimoisesti
laadukkaiden kuohuviinien tekemiseen. Tila sijaitsee kuvankauniissa Vidorin kylässä Proseccoalueella koillisessa Italiassa. Maanviljelyä, viinin valmistusta, pakkaamista ja kuljetuksia toteutetaan La Torderalla kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

La Tordera on yksi harvoista viinitiloista, joka pyrkii tietoisesti minimoimaan rikin käyttöä viineissään ja kommunikoi avoimesti tuotteisiin lisätyn rikin määrän myös asiakkaalle.

Nämä logonsa mukaan tunnistettavat ”lintuviinit” herättävät ihastusta
paitsi makumaailmallaan, myös suloisen pyöreällä pullomuodollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *