À la carte
ti-la 16-21.30
Kaikki annokset tilattavissa Take-Away!

Italialainen ilta voi alkaa!
Antipastit eli italialaiset alkupalat herättelevät makuhermot, ensimmäinen ruokalaji `Primi piatti`syödään ennen varsinaista pääruokaa, joka on yleensä lihaisampi `Secondi piatti`. Aterian päättää makea Dolci.
Olemme koonneet koko elämyksen kuuden ruokalajin maistelumenuksi, jossa hyödynnetään myös listan ulkopuolelta värikkäämmin sesongin raaka-aineita.
Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Kaikki annoksissa käyttämämme liha tulee Suomesta, lukuun ottamatta italialaisia leikkeleitä.
L= laktoositon
G= gluteeniton
PG= pyydettäessä gluteeniton
M= maidoton
Antipasti
Talon leipää ja itse tehtyä tomaattipestoa.
Italialaisia leikkeleitä, oliiveja, kesäkurpitsaa, munakoisoa & artisokkaa.
Italaisia juustoja ja hilloa.
Piemontelainen klassikko! Vasikanlihaa tonnnikalakastikkeen kera.
Mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja pinjansiemeniä.
Primi piatti
Täyteläinen tryffelirisotto Emiglia-Romangan alueen mustista tryffeleistä.
Pastaa portobello-sienten ja italialaisen Speck-kinkun kera.
Secondi piatti
Vasikkaa milanolaisittain sitruuna-voi-kapriskastikkeella ja suussa sulavalla parmesan-perunapyreellä. Klassikko!
Täyteläinen ohratto portobello-sienten, uppomunan ja sieniliemen kera.
Dolci
Kerroksittain koottu makea herkku italialaisittain.
Jälkiruoka-cocktail sorbetista ja kuohuviinistä!
Maistelumenu
6 ruokalajia
Piemonten maistelumenu on nautiskelijan valinta! Kuusi ruokalajia sesongin raaka-aineista on läpileikkaus Piemonten alueen makuihin.
Parhaimmillaan menu on nautittuna kiireettömästi, hyvässä seurassa ja tietenkin viinimestarin suositusten kera!
Menu tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle. Ilmoitathan erityisruokavaliot hyvissä ajoin!
Suosittelemme varmaan n.3 tuntia aikaa maistelumenulle. (Iltavaraukset viimeistään 19.30)