Menu

Iltamenu

Dinner Menu

MENU

Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Kaikki annoksissa käyttämämme liha tulee Suomesta, lukuun ottamatta italialaisia leikkeleitä.

Our dishes may contain ingredients and components which are not mentioned in the menu, please inform us about any possible dietary restrictions. The meat used on the menu comes from Finland except the Italian cold cuts.

 

 

ANTIPASTI

 

Leipää & tomaattipestoa L, pG €4,50/€6

Bread with Tomato pesto

 

Antipastolajitelma L, G €10/€18

Italialaisia leikkeleitä, oliiveja, kesäkurpitsaa, munakoisoa & artisokkaa

Italian cold cuts, olives, zucchini, eggplant & artichoke

 

Juustolautanen G €13

Italian Cheese selection with jam

 

Kurpitsa Gnocchit L €12

Pumpkin Gnocchis

 

Tryffelikeitto L, G €10

Truffle soup

 

 

 

PRIMI PIATTI

 

Punajuuririsottoa & Gorgonzolaa G €14/€20

Beetroot risotto with Gorgonzola

 

Pastaa & liharagúa L, pG €16/€23

Pasta with meat ragú

 

 

SECONDI PIATTI

 

Päivän kalaa, caponataa & talon leipää L, pG €30

Fish of the day with caponata & house bread

 

Karitsan kylkirulla & muskottiperunapyrettäL, G €32

Lamb with nutmeg and potato puree

 

Portobelloa, ohrattoa & sienilientä €25

Portobello with barley & mushroom consommé

 

 

DOLCI

 

Piparitiramisu  €11

 

Sitruunakakkua, marenkia, vadelmaa & basilikajäätelöä L, G €14

Lemon cake, meringue, raspberry & basil ice cream

 

Sgroppino M, G €8

Sorbettia & kuohuviiniä



KUUDEN RUOKALAJIN MAISTELUMENU PÄIVÄN RAAKA-AINEISTA €65.00

VIINIPAKETTI €45.00

Huomioittehan, että maistelumenun nauttimiseen tulee varata vähintään 3 tuntia aikaa. Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle ja myöhäisintään klo 19:30 alkaville varauksille.

 

SIX COURSE TASTING MENU 65.00/PERSON

WINES 45.00/PERSON

Please note that enjoying the six course tasting menu takes minimum 3 hours. Available only for entire entourage and for reservations starting at latest 7:30 pm.