Piemonten Tryffeliviikot
26.10.-13.11.

Loka-marraskuussa herkutellaan tryffeleillä! Tiistaista 26.10. alkaen niin a la carte -lista, kuin maistelumenu on täydennetty tryffelin mauilla.
Tilaamme tryffeliä suoraan Pohjois-Italiasta, joten tuoretta tryffeliä on koko Tryffeliviikkojen ajan tarjolla. Kaikkiin annoksiin on lisäksi mahdollista tilata tuoretta raastettua tryffeliä grammahinnalla.

Tryffeliviikot huipentuvat keskiviikkona 10.11. viinintekijäillalliseen, kun Roberto Sarotto saapuu vieraaksemme vuosikerta Barbarescojensa kera. Tästä lisätietoa myöhemmin, pysy kuulolla!

Katso menu alta ja
varaa pöytä!

Tryffeliviikot 26.10.-13.11.

Menu 26.10.-13.11.

ANTIPASTI

-Talon leipää & tomaattipestoa

-Antipastolajitelma

-Juustolautanen

-Punajuuricarpaccio, sinapinsiementä & Gorgonzolavaahtoa

-Naudan ulkofileetä, tryffeliä, keltuaista & kaviaaria

 

PRIMI PIATTI

-Tryffelirisotto

-Pastaa & tryffeliä

 

SECONDI PIATTI

-Perunagnoccheja, mustakaalia, ruskistettua voita & kotimaista kurpitsaa

-Kotimaista riistaa, palsternakka-peruna-tryffelipaistosta & riistalientä

 

DOLCI

-Herkkujuustolan Tryffeli Punaheidi & itsetehtyä näkkileipää

-Puolukkamarenkia & valkosuklaanamelakaa

-Tummasuklaata, sokeroitua luumua & tryffeliä

 

 

 

Tryffelirisotto Ravintola Piemonte