Sarotto -viinintekijäillallinen 10.11.2021

Marraskuun alussa saamme vieraita suoraan Pohjois-Italian Piemontesta, kun Roberto Sarotto saapuu Tampereelle. Illallisella maistellaan Saroton viinitalon Barbarescoja eri vuosikerroissa, kuunnellaan tarinoita viinitalolta sekä nautitaan keittiömestarimme viineille suunnittelemasta menusta. Piemonten Tryffeliviikot huipentuvat tähän illalliseen, joten vielä silloin ruuan saralla tryffeli on pääosassa. Ja mikäs sen parempaa, sillä                Barbaresco <3 Tryffeli.

Katso menu alta ja

Sarotto -viinintekijäillallinen 10.11.

Menu

Tryffelirisotto
Barbaresco 2016 DOCG Roberto Sarotto

Kotimaista riistaa, palsternakka-tryffelipaistosta & riistalientä
Barbaresco 2005 DOCG Roberto Sarotto

Taleggio -punahomejuustoa
Barbaresco 2001 DOCG Roberto Sarotto

Tummaa suklaata, luumua & tryffeliä 
Barbaresco 1999 DOCG Roberto Sarotto

Menu & viinit 110€

 

(kaikki erityisruokavaliot on tiedusteltava ennakkoon sähköpostitse info@piemonte.fi)

 Keskiviikkona 10.11. klo 18.